joi, octombrie 06, 2011

11 comedii de ...tot râsul ! (cronică de teatru 5 - ziua IV) CONCURS

EVENIMENT MEDIATIC !
Victor Cilincă
Miercuri seară a fost seara premiilor Concursului de Dramaturgie-Comedie, lansat de organizatorii Festivalului încă din vară pentru texte care nu au mai fost publicate sau jucate vreodată. Colegul nostru, binecunoscutul jurnalist de la cotidianul local Viaţa Liberă, VICTOR CILINCĂ este şi unul dintre câştigătorii acestei ediţii. "Off sau Regele Schimbărilor" este cea de a doua lucrare aleasă de juriu pentru a apare într-un volum tipărit la Editura Axis Libri, sub patronajul "Bibliotecii V.A.Urechia"

Premiul I l-a obţinut textul lui Mircea M.Ionescu - “Puşlamaua de la etajul 13”- care este, de altfel şi directorul teatrului din Giurgiu, a cărei trupă a evoluat (tot miercuri) pe scena "Festivalului" de la Galaţi.
Mircea M. Ionescu
"Al doilea Premiu I din cariera mea de dramaturg, după cel câştigat anul trecut, la festCo, cu “Leopardul mistreţ”, piesă nemontată încă. De data aceasta, Premiul I şi fără bani, răsplătit cu o diplomă, un buchet de flori, o carte (“Filmul American”!) şi promisiunea că piesa va fi pusă în scenă de teatrul gazdă" a relatat câştigătorul pe blogul său, după ce a aflat vestea că a fost premiat.

Niciun comentariu: