sâmbătă, septembrie 09, 2023

Au început înscrierile pentru Cursul de Educație Media adresat profesorilor

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) pregătește a VI-a generație de profesori care vor duce mai departe concepte de educație media la clasă. 


”Am deschis înscrierile pentru cursul acreditat „Introducere în educația media pentru profesori de limba și literatura română și discipline conexe din unitățile de învățământ liceal” din cadrul Programului de Educație Media, anunță inițiatorii. 

Primul pas pentru înscrierea la curs este completarea formularului, pus la dispoziție, până pe 17.09.2023, urmând ca primii 75 de profesori înscriși să fie contactați pentru semnarea contractului și finalizarea înscrierii.

Mai multe detalii despre curs, despre structura și desfășurarea acestei ediții profesorii interesați pot găsi pe site-ul cji.ro sau contactând pe Izabela Bratu, Manager proiect, la emailul: izabela.bratu@cji.ro sau la numărul de telefon 0722.418.595.

Cursul „Introducere în Educație Media pentru profesorii de limba și literatura română și discipline conexe” este realizat de CJI, în cadrul Programului de Educație Media, cu sprijinul Bulgarian-Romanian Observatory of Digital Media și Romanian-American Foundation.