duminică, mai 25, 2014

"Pe barba Mea" - Videoclipul Oficial!

  • Este primul hit solo al interpretului Marius MOGA şi este realizat în co-producţie cu un tânăr artist din Galaţi

Succes răsunător pentru tânărul muzician gălăţean Alin Sterian. Pe numele de "scenă" IRonic Distors,  Alin "a dat lovitura", dacă se poate spune şi aşa, după ce a fost cooptat în ultimul proiect al celebrului artist muzical român Marius Moga, în mare vogă la acest moment. Cu atât mai mult este de remarcat momentul pentru că însuşi Moga a anunţat că proiectul  s-a construit pentru a scoate pe piaţă primul lui hit solo - "Pe barba mea".
Pe Barba Mea | Videoclip Oficial
De altfel, piesa, pe care o puteţi viziona pe pagina de facebook sau pe cea a canalului de youtube a artistului, a adunat sute de mii de vizionări la doar o zi după lansarea sa în direct la emisiunea de divertisment de pe ProTV a, tot de asemenea, celebru prezentator Cătălin Măruţă - "La Măruţă".

Marian Sterian
actor al Secţiei Păpuşi din cadrul
Teatrului Dramatic din Galaţi
Tânărul gălăţean, căruia Moga îi şi mulţumeşte pentru sprijin şi efort este co-producător (şi compozitor) al piesei dar şi a altor producţii care au atras atenţia unor case de producţie muzicală autohtone mari, astfel, încât filmmakerul nostru să aibă asigurat de acum o asccensiune în domeniul video-muzical.

Aşa că din acest punct, dacă nu şi până acum, foştii lui colegi de la Liceul de artă "Dimitrie Cuclin" din Galaţi şi cei de la Universitatea de Artă şi Design din Cluj Napoca, unde a studiat tânărul, trebuie să se mândrească că îi sunt prieteni.
Elena Sterian
actor al Secţiei Păpuşi din cadrul
Teatrului Dramatic din Galaţi
Părinţii lui, Elena şi Marian Sterian (artişti consacraţi în mediul teatral din România, actori ai Teatrului de păpuşi "Gulliver" din Galaţi) sigur sunt mândri de el şi îl sprijină să se realizeze în cariera aleasă, încă de când era liceean la secţia de desen a Liceului de Artă. De altfel, aceştia au şi participat alături de Alin şi echipa sa de producţie la realizarea unor piese ale băiatului.
De ziua lui, pentru că luna aceasta Alin a împlinit 23 de ani, noi îi urăm LA MULŢI ANI! multe proiecte de succes şi o carieră strălucitoare şi de lungă durată. De asemenea, putem spune că, de ziua mamei lui, care în curând va împlini o frumoasă vârstă (aşa cum îi stă bine unei mame de artist în devenire) Alin a reuşit să îi ofere un frumos cadou, ce-i drept neconvenţional, dar "cu bătaie lungă"

Box:  Alin Sterian, despre proiect:
"În 2005 făceam instrumentale singur pentru că nu aveam bani să mi le cumpăr. 9 ani mai târziu mi s-a îndeplinit o dorinţă mult peste planurile stabilite: Marius Moga a lansat prima lui piesă solo pe care am produs-o împreună, anul trecut, în Tabăra de Muzică la Păltiniş alături de Alexandru Ciprian , Ionut Marius Vasilache , George Hora Omul, acolo unde am cunoscut şi re-cunoscut toată echipa DeMoga Music: Loredana Cavasdan, Ada, Liviu Teodorescu, Sorana, Cristi Onut, Whatzy, Toma Robert , Loli, Luciana, Simona Ionaşcu (super-oamenii cu super-puterile lor)"

Box: Ştirile PRO TV - Andreea Esca, despre piesă:
"Marius Moga este un artist consacrat în industria muzicală autohtonă, însă până acum nu a lansat niciodată un clip propriu. Moga a colaborat în trecut cu Randi, în trupa Morandi, cu What’s Up, Shift, Andra, Ştefan Bănică, Guess Who şi alţii. Antrenorului de la "Vocea României" i-a venit ideea acestei piese anul trecut, în prima tabără de muzică de la Păltiniş. Artiştii se vor reîntâlni şi anul acesta, dar la Alba Iulia. Videoclipul piesei "Pe barba mea" a fost regizat de fratele artistului, Iulian Moga".
parte din echipa de proiect, 
la emisiunea lui catalin maruta
BoxMarius Moga,
pe pagina sa de facebook, după emisiune:

"Wow ce reacţii! Mă aşteptam la ceva atenţie, dar am fost copleşit total! 
Piesa #peBarbaMea nu e despre mine şi despre trecutul meu, ci despre momentul prezent, despre bani munciţi, despre viaţa. Mulţumesc pentru like-uri şi share-uri! Sunt fericit că a prins mesajul". 

"Prima mea melodie solo si prima dată când #IulianMoga, fratele meu mai tânăr şi mai talentat, lucrează numai pentru mine (22 ore de filmare!) şi m-a scos mai bine decât aş putea să arăt vreodată. 
Mulţumesc mamă, tată, Iulian!
Mulţumesc #BiancaLapuste, cu dragoste!
Mulţumesc co-producătorior şi compozitorilor mei de pe această piesă: #IonutVasilache#iRonic#CiprenkoGeorge Hora
Mulţumesc #DeMoga Music, #LoliMocanu#LucianaPirvu,#CristiTopescu#IoanaAnghelescu
Mulţumesc #5INSI pentru PR - inegalabilei #SimonaIonascu si lui #CodrinRoibu pentru imagine
Mulţumesc Jim & Gee - The Cool Hunters pentru styling
Mulţumesc Catalin MarutaAndraMusicSmileyCabron RomaniaShiftWhat's UpAdda OfficialLiviu Teodorescu#LoredanaCavasdan#Sorana
Mulţumesc oamenilor care cred în mine dar şi celor care nu cred    Sunt emoţionat azi de parcă ar fi prima mea zi de şcoală. 
Vă iubesc şi vă mulţumesc că existaţi şi că ascultaţi muzica mea. Fără voi ar fi degeaba".
membrii echipei de proiect a lui Marius Moga, în timpul filmărilor