sâmbătă, februarie 01, 2014

Reţeaua bloggerilor din Galaţi capătă consistenţă

După câteva întâlniri "la o bere" între câţiva prieteni, bloggerii din Galaţi încep să îşi dorească şi o relaţionare "pe viu", faţă în faţă pentru a se cunoaşte direct şi a-şi vorbi altfel decât folosind un device de comunicare.

Joi, 30 ianuarie 2014 peste 50 de "înscrişi"pe lista de convocare au răspuns prezent celei de a IV -a ediţii a BGG (Blog Gathering Galați), un eveniment devenit, iată, tradiţie în plan local. 
S-a desfăşurat în 2 (două) reprize, după cum a fost semnalat, cu umor, şi pe blogul coordonatorului, Garbiel Ursan : BGG Speaking şi BGG Drinking. Adică, vorbim, vorbim, dar mai şi bem. 

Dincolo de glumă, această ediţie a fost prima organizată în acest an, în mod profesionist, cu sponsori, spaţiu de desfăşurare generos (două locaţii), număr însemnat de participanţi, provenind din aproape tot spectrul de comunicare (cu accent pe zona Galaţi), Şi chiar premieri cu produse promoţionale (tricouri inscripţionate cu sigla BGG4 şi pliculeţe cu ceai), în uma unui sondaj scris. (mai multe detalii pe pagina Google+ şi Facebook a comunitatii online)

Niciun comentariu: