luni, februarie 10, 2014

ProFM - LiderFM a intrat în rândul lumii...online

Nu că nu ar fi fost până acum dar, de astăzi, luni 10 februarie, postul şi-a lansat noul site, mult mai aerisit, cu mai multe funcţii şi facilităţi pentru utilizatori. 

Citiţi mai multe în prezentarea postată pe pagina de promovare a noului concept:
"www.liderfm.ro este una dintre cele mai moderne platforme de acest fel din ţară şi a fost proiectat astfel încât utilizatorii să se poată bucura de cele mai noi informaţii, să interacţioneze şi să poată asculta oricând on-line producţiile noastre.
site-ul ProFM - LiderFM
Funcţiile new-media, structura lui intuitivă şi designul în pas cu moda zilelor noastre sunt doar câteva dintre argumentele pe care le avem.
Veţi găsi pe noul www.liderfm.ro informaţii de interes general la prima mână, noutăţi din lumea muzicii şi veţi putea asculta aici emisiunile preferate nu doar în timp real.
Tudor Neacşu
Noul site are secţiuni dedicate înregistrărilor. Aşa că dacă aţi pierdut o emisiune care vă interesa, acum o veţi putea asculta oricând."
Din postările din reţeaua facebook aflăm că ideea şi conceperea noului site este "opera celui mai nou membru al echipei, Tudor Neacsu."

Niciun comentariu: