vineri, mai 06, 2011

Sărbătoarea gălățeană de Ziua Presei

Anunț de SĂRBĂTOARE !

Sâmbătă, 7 mai, vom marca sărbătorirea „Zilei Mondiale a Libertăţii Presei”, prin organizarea „Cupei Presei la Pescuit”, de care s-a ocupat colegul nostru Gicu Caraman, ajutat de mai mulţi colegi.

„Cupa Presei la Pescuit” – 2011 va avea loc la Complexul de la Lacul Zătun, începând cu ora 9.00. Bineînţeles că nu vor fi descalificaţi cei care vor veni la 10.00 sau 10.30, dar asta ar putea fi în dezavantajul lor, pentru că vor avea şanse mai mici de a obţine premiile oferite de sponsorul competiţiei, „Crapmania” Galaţi.

Vă rugăm să îi invitaţi pe toţi colegii din redacţii, pentru că este o întâlnire a tuturor jurnaliştilor, nu una a colegilor din SJ „DJ”. De altfel, noi am adresat invitatia la „Cupa Presei” şi colegilor jurnalişti din Brăila.

Îi invităm la Zătun şi pe colegii care nu sunt pasionaţi de pescuit, pentru că vom avea ciorbă de peşte pregătită de Gicu după reţeta sa specială, plus bere, apă minerală şi sucuri.

Aşa că vă rugăm să veniţi însoţiţi de halbele preferate şi de farfuriile din care vă place să mâncaţi ciorbă de peşte.

La Zătun sunt şi grătare "profesionale" şi cine doreşte să completeze ciorba cu mici, cârnaţi, cotlete, etc, o poate face, dar trebuie să aducă tot ce trebuie

Niciun comentariu: