sâmbătă, octombrie 01, 2011

Să mai şi râdem la ... Festivalul Naţional de Comedie din Galaţi

 EVENIMENT MEDIATIC !
Ajuns, deja, la a XXIII-a ediţie,  evenimentul cultural de la malul Dunării a devenit, iată!, o tradiţie pentru gălăţeni şi toţi vecinii lor din ţară sau de peste Prut. Aşteptat cu drag, an de an la începutul toamnei, pentru a mai descreţi frunţile şi a readuce zâmbetele pe feţele oamenilor şi aşa umbrite de criză dar şi de problemele de zi cu zi, festivalul vine în 2011 pe scena "Dramaticului"gălăţean cu nu mai puţin de 11 piese "pentru toate gusturile", după cum ne-a asigurat directorul Teatrului "Fani Tardini", artistul Vlad Vasiliu. 
"Sunt 11 spectacole prezentate de teatrele din Galaţi, Bacău, Iaşi, Giurgiu, Cahul – Republica Moldova, Buzău, Tulcea, iar din Bucureşti – Odeon, Teatrul Evreiesc de Stat, Nottara şi Teatrul Mic. De asemenea, în cadrul festivalului mai au loc: un vernisaj al plasticianului Gheorghe Mihai Coron, festivitatea de premiere a unui concurs de dramaturgie-comedie, o dezbatere şi o masă rotundă "
a declarat Vasiliu (urmăriţi şi amplul interviu acordat jurnalistei Angela Ribinciuc pentru revista de timp liber "Zile şi Nopţi"), în calitate de organizator dar şi gazdă pentru colegii săi din trupele participante. Dar iată programul complet al seriei de spectacole (dar şi întâlniri-dezbateri între artişti, jurnalişti şi publicul interesat) gândită de Marius Zarafescu, directorul artistic al festivalului, pentru perioada 2 - 9 octombrie 2011 (sursa www.fanitardini.ro ):...continuare

Niciun comentariu: